Baggrund

Sonne Grafisk er ejet af Poul Sonne Pedersen, der har en bred erfaring inden for det grafiske, lige fra idéudviklingen til det færdig resultat hos trykkeriet. Sonne Grafisk arbejder både med egne kunder og som freelance for andre grafiske virksomheder og trykkerier.1998 – HTX (Medie og kommunikation)

1999-2001 – Mediekoordinator-uddannelse indenfor kommunikation, projektledelse, markedsføring, design, jura og økonomi.

2004-2007 – Mediegrafiker-uddannelsen hvor jeg var elev på reklamebureauet ADCO i København, der gav stor erfaring inden for briefing, kreative idéoplæg og grafisk design. En del opgaver var blandt andet at udforme og layoute programmer for Nørrebros Teater, GladsaxeNYteater og Café Liva i Nyhavn. Dertil kom der også et utal af programmer med ballet galla og klassiske koncerter i Tivoli.

2007-2009 – DTP'er og kreativ grafiker på trykkeriet Penta Serigrafi i Roskilde, der gav en stor viden omkring hvad der kan lade sig gøre i trykkeriet, materialer og forskellige trykmetoder. 


2009 – Den økonomiske krise sætter sine sine spor, hvilket førte til arbejdsstop hos Penta Serigrafi. Men dette åbnede kun nye døre og Sonne Grafisk så dagens lys!

2010-2013 – Penta Serigrafi kom igen på banen, da der blev en stilling ledig som grafiker. I de tre efterfølgende år som kreativ grafiker gjorde jeg filer klar til både den serigrafiske og digitale afdeling.
I april 2013 blev Penta Serigrafi indhentet af fortiden og virksomheden gik konkurs.